Meny
Injera er en surdeigspannekake lagd av teff-mel, den er stekt kun på en side, når den har stivnet på oversiden dannes det små hull som gjør den perfekt til å dynke i sauser og kremete gryteretter. Injera serveres med gryterett som kan være vegetarisk eller med kjøtt.
Denne delikatessen finner du bare på Abebas kjøkken i Catering Hub.
I tillegg til sine injeras, lager Abeba også sprø sambosaer og vårruller.
Abeba er nå hver tirsdag og torsdag på kjøkkenet til St Sunniva kirke, fra kl 12-19.
Du kan bestille her:
SMS - 46219458
e-post: abeba.molde@gmail.com
Vårruller (kjøttdeig)
Løk, hvitløk, kjøttdeig, paprika, persille, kamon, salt, svart pepper, egg.
Serveres med sweet chilli.
Allergener: Hvete, egg.
Vårruller (grønnsaker)
Løk, hvitløk, potet, gulrot, hodekål, paprika, persille, kamon, salt, svart pepper, egg.
Serveres med sweet chilli.
Allergener: Hvete, egg.
Samosa (kjøttdeig)
Løk, hvitløk, kjøttdeig, paprika, persille, kamon, salt, svart pepper, egg.
Serveres med sweet chilli.
Allergener: Hvete, egg.
Samosa (grønnsaker)
Løk, hvitløk, potet, gulrot, hodekål, paprika, persille, kamon, salt, svart pepper, egg.
Serveres med sweet chilli.
Allergener: Hvete, egg.
Zigni
Lammekjøtt, løk, berbere, fersk tomat, hvitløk, ingefær og sort pepper.
Serveres med Injera og salat.
Shiro
Malte kikerter, grønn chilli, hvitløk og sort pepper.
Serveres med Injera og salat.
Tim Timo
Linser, løk, berbere, hvitløk, grønn chilli og sort pepper.
Serveres med Injera og salat.
Spinat
Spinat, løk, paprika, hvitløk og grønn chilli.
Serveres med Injera og salat
Alicja
Hodekål, potet, gulrot, paprika, løk og hvitløk.
Serveres med Injera og salat.
Eritreisk spesial
Kilwa, Zigni, Alicja, Tim Timo og Spinat. Serveres med Injera og salat.
Lammekjøtt, løk, hvitløk, berbere, sort pepper, fersk tomat, paprika, ingefær, hodekål, potet, gulrot, linser, grønn chili, spinat.
Eritreisk spesial (vegansk)
Alicja, Tim Timo, Spinat. Serveres med Injera og salat.
Hodekål, potet, gulrot, paprika, løk, hvitløk, linser, grønn chili, spinat, berbere.